När man känner tröst

När man känner tröst

Läste nyss det här  på PT Fias blogg och det var precis vad jag behövde höra. Att det ska vara så svårt att vara sjuk, att man inte bara kan förstå att man måste vila och ta det lugnt för att bli frisk! Jag känner så väl igen mig.

Dagen har mestadels tillbringats i soffan, jag har avverkat två modedokumentärer och en ansenlig mängd te och isglass, ungefär vad man är sugen på faktiskt. Har precis blivit kund hos Netflix, tycker det kan vara knepigt med de olika utbud som finns, precis som med politiska partier elleverantörer och mobilabonnemang, det ultimata finns inte. Det positiva är dock att det går köra direkt via Apple TV så man slipper streama via datorn. Kan rekommendera dessa två om man är modeintresserad……

Foto Imdb
Foto Imdb
Foto Imdb
Foto Imdb

….fantastiska filmer. Just nu önskar jag mig en aftonklänning av Valentino, vilka underbara klänningar, man blir helt sjuk. Problemet är bara att jag vare sig har råd eller användning för den :) Har även läst och hört mycket om serien White Collar, det får helt enkelt bli seriestart tillsammans med maken senare ikväll.

Lämna ett svar