När man fastnat i ny serie

Det är så mysigt att ha en bra serie att titta på när man är ledig tycker jag. Just nu är jag fast i Ray Donovan som går på HBO.

”I de rika och berömdas vidsträckta Mecka Los Angeles är Ray mannen som kallas in för få stadens kändisars, idrottsstjärnors och affärsmogulers mest komplicerade och brandfarliga situationer att försvinna. Ray har två kolleger – hans högra hand, Avi, en skräckinjagande israel, och Lena, en fåordig och hårdkokt lesbisk kvinna, som han inte heller skulle klara sig utan. Ray jobbar främst för Goldman/Drexler, som är den mäktigaste advokatfirman i staden. Den leds av Rays förtrolige och mentor, Ezra Goldman, och dennes partner, Lee Drexler. De enda problem Ray inte kan lösa är de som har att göra med hans egen, trasiga familj från South Boston. Enligt Ray kan alla deras problem spåras till en person: deras far Mickey, en gangster i den irländska maffian som aldrig skyddade sin egen familj. Men allt vänds upp och ner när Mickey, efter att ha suttit inne i 20 år, reser till Los Angeles, full av hämndlust. Han vill ha pengar, ett nytt liv och han vill ha tillbaka sin plats som familjens överhuvud.” (källa HBO)

Relationer, mord, slagsmål, boxning, alkohol och sex. Tja, sammantaget ungefär så. Bra skådespelare, bra musik, intressanta karaktärer och så lite kriminalfall på det! Ses på HBO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master