Hej 2015!!!

Första dagen på ett helt nytt år! På något sätt känns det ändå speciellt, håller ni inte med? Ett helt nytt oskårat år liksom.

Vi började dagen med att mata katter och hund och därefter släppa ut hästarna. Innan frukost tog vi en lång promenad i skogen, vi gick ner mot sjön och som alltid får jag en stark längtan efter sommaren, efter att få cykla på sjövägen i bara ben och flipflops med en handduk på pakethållaren och lite fika i cykelkorgen. Sälen/Zelda/Räven springer bredvid och därnere guppar flotten stilla i solskenet. En idyll faktiskt, i alla fall när det är fint väder! Skönt i alla fall att djuren inomhus har kommit till rätta. Nu vågar vi till och med ha alla inne i huset även när vi sover. Brukar ju bli lite oro i lägret när det kommer en ny individ.

När vi kom hem gjorde vi varma mackor för att sedan äta frukost framför tv:n, vi har så att säga levt ”tonårsliv”. Jag är fortfarande varm i hjärtat efter den underbara julfilmen ”Love Actually”. Kan man annat än älska denna film!!!

Love Acutally2 Love Actually 8 Love Actually1 Love Actually3 Love Actually 7 Love Actually5 Love Actually4 Love Actually6Därefter tittade vi på ”La vie en rose” som handlar om Edit Piaf. Jag älskar ju livsöden och tycker även väldigt mycket om Edit Piafs musik.

la vie en rose

För mig var det här en fantastisk film på många sätt, maken tyckte sådär. Nu avslutar vi kvällen med Maleificent, någon som har sett den?

Hoppas ni haft en bra start på 2015!

 

Kommentera