När sommaren tog slut

När sommaren tog slut

Jaha, är hösten här nu då? Det var fasligt vad det gick fort. Jag hoppas verkligen att sommaren kommer tillbaka igen, det här är ju inte roligt. Det flesta människor liksom jag är chockade och känner sorg…..jag menar…..så snabbt vill vi ju inte ha höst även om hösten är jättemysig också!

Efter tävlingen i lördags passade vi på att njuta i solen, vi satt på trappan och pratade och drack rosévin innan vi gick ner till D för att äta lite mat. Så mysigt att bara kunna slinka ner till ”grannen” för mat, vin och gitarrspel!

Gitarrspel Sommarkväll_vinglas

Dock var det för kallt att sitta ute senare på kvällen. Jag tog i alla fall med mig mitt vinglas och gick ut en stund för att lyssna på hästarna som betade i hagen och till och med nässlorna var vackra i kvällsljuset….jag känner verkligen vemod nu när hösten redan är här……

Sommarkväll augusti 2014_2 Sommarkväll augusti 2014Jag satt i gammelmorfar Manfreds gamla hemsnickrade trädgårdsstol med mormors pläd över benen och kände mig sådär oförskämt nöjd som man kan göra ibland…….

En riktigt bra lördagskväll helt enkelt!

Foto; Marie Elisabeth

Lämna ett svar