När midsommar står för dörren

När midsommar står för dörren

Huset städat, blommor plockade, maten och drycken inhandlad, tårtbotten bakad. Bara solen som saknas nu faktiskt. I bilen ligger de nya stolarna till flotten och väntar så jag får verkligen hoppas på att det blir ”sjöväder” till helgen!

Själv surar jag för jag har fått ont i ett öga så jag sitter här o kisar, det gör så attans ont, särskilt när jag tittar mot ljuset. Därför är persiennerna nerdragna och på tv:n är det fotboll för fullt, och nej, det är inte jag som tittar. Däremot så tänkte jag se de sista avsnitten av Orange is the new black men i kväll får maken ha tv:n så tittar jag på datorn med hörlurar, kanske kan lura till mig en fotmassage med……

Saknar midsommarvädret vi hade förra året faktiskt……

collage-1-grill collage-2-grill midsommar-2013-mojitos midsommar-2013-terrassenJust nu ösregnar det ute, både löprundan och ridturen blev således inställda. Nåväl, eftersom man inte kan vare sig påverka vädret eller göra något åt det är det ju lika bra att göra det bästa av situationen, eller hur. Först lite film och sedan hörde jag att det skulle vankas drinkar i Brygghuset hos David, yngste sonen.

Trevlig kväll på er!

 

Lämna ett svar