När man har haft en ofrivillig paus

Det här har verkligen varit en annorlunda jul på många sätt. Både bra och dåligt. Jag har verkligen inte kunnat engagera mig mer än några punktinsatser här och där. Men det blev jul ändå! Vi har haft jättetrevligt och det har varit väldigt avslappnat faktiskt. Kvällen innan julafton gjorde vi iordning lite mat och julgodis. Köttbullar, sill, skalade potatis, Rocky Road, knäck och fudge, precis lagom insats.Dan före dan 4 Dan före dan 3 Dan före dan1 Dan före dan 2

På julafton samlades vi och åt innan tomten kom. Ellie tog det hela med ro även om hon tyckte att han var lite otäck. På kvällen dansade vi kring granen och umgicks innan jag till slut somnade i soffan, som sagt det är tråkigt att inte riktigt orka.

Julafton 4 Julafton 2 Julafton1På det stora hela en riktigt trevlig julafton. Juldagen och annandagen träffade vi släktingar och åt ännu mera julmat. Känns faktiskt som att vi hunnit med allt och alla nu och det är inte klokt vad fort det gick. Igår kom det ju även äntligen lite snö, tyvärr låg den inte så länge men lite julstämning blev det trots allt. Det var julen 2015 det…..

 

Kommentera