Lördag i oktober!

Vilken härlig dag det har varit. Så skönt att få vara hemma utan en endaste tid att passa! Fått en hel del gjort, rensat bort sommarkläderna ur garderoben, visserligen har jag lagt dem på schäslongen uppe men det är ju för att jag ska packa om tre veckor!!! Så där får de allt ligga ett litet tag.

Sedan en månad tillbaka har vi haft Viktväktarnas matkasse från Citygross som kommer en gång i veckan. Detta måste vara något av det bästa vi gjort. Så skönt att veta vad man ska äta och att allt finns hemma. Den som hinner först hem börjar med maten och man slipper gå och handla var och varannan dag. Vi valde att ta mat för fyra personer så att vi även får mat med oss till jobbet. Men faktum är att vi knappt hinner äta upp all maten….! Jättegod mat, varierat, mycket grönsaker och det bästa av allt är att det är färskt svenskt kött. Idag lagade jag potatis- och purjolöksoppa, festade dock till det genom att baka egna surdegsbaguetter, det är ju trots allt lördag.

Maken är på klassfest och jag har besök av Fina Evelina som är hemma och hälsar på över helgen. Vi ska äta räkor, mozarella med tomater och basilika, ostar, oliver och dricka bubbel, prata och  liksom avhandla allt som hänt sedan sist. Lördagsmys helt enkelt…..

IMG_9280_0195 IMG_9284_0199 IMG_9287_0202

Kommentera