När man tappar tron på sig själv……

Söndagens tävling bjöd verkligen på såväl ”ups som downs”. Jag hade ont om tid och hann därför inte rida fram ordentligt till första klassen. I god tro tänkte jag att jag bara skulle rida igenom programmet lite ”lätt” utan att pressa. Tji fick jag. En ovanligt dum häst som minsann inte alls ville samarbeta utan i stället var ovanligt rädd för allting. Hur svårt som helst och jag har så svårt att reda ut det, blev passiv och tappade tron på att jag skulle klara av det. Tog mig till slut samman till nästa klass och red för kung och fosterland, och, det gick ganska bra. Blir så himla trött på att aldrig kunna slappna av, alltför mycket hänger liksom på mig, jag måste rida i varje steg och kan inte lita på att jag liksom har hästen med mig. Får väl helt enkelt byta taktik igen om det här någonsin ska gå för det ska det bara göra! Så är det……

Nästa söndag är det första lagomgången i Allsvenskan div II, ska verkligen göra mitt bästa. I kväll blir det dock uteritt, det bästa efter tävling och en dags vila tycker jag.

Andra jobbveckan är i full gång. Inledde måndagen med lunch på en takrestaurang tillsammans med ny, trevlig bekant. Dagens lunch åt jag på en japansk restaurang tillsammans med annan god vän. Det är något av det bästa med att jobba mitt i stan, att man kan ha trevliga lunchträffar, lunchträna och att man hinner lunch-shoppa! Hittade denna fina klänning på H&M häromveckan för 199 kr. Ett höstigt fynd tycker jag! Finns i fler fina färger och mönster.

klänning HM
Foto via H&M

 

Kommentera