När man har övat ryggningar och förvänd galopp i rånarluva

När man har övat ryggningar och förvänd galopp i rånarluva

Jisses vad kallt det är ute. Idag har jag jobbat hemma drygt halva dagen eftersom vi var iväg hela dagen och långt in på natten igår. Efter en genomgång i vårt nya ledningssystem samlade vi ett av regionens län för medlemsträff. God uppslutning, god mat, trevlig stämning! Kvällen avslutades med bio och vi såg ”Hundraåringen”.

hundraåreingen2

hundraåringenFoton via SF

Kan verkligen rekommenderas! Jag började läsa boken när den var relativt ny men tröttnade efter ungefär en tredjedel, hade inga förväntningar första gången jag såg filmen men blev verkligen glatt överraskad! Mycket bra! Därför var det inte så svårt att se den en andra gång i tjänstens vägnar :)

Efter jobb var det riktigt skönt att ge sig ut i stallet även om jag tycker det är förbaskat kallt! På vintern rider jag oftast i rid-termosbyxor eller ridtermo-overall. Kanske inte så snyggt men det är bättre än att frysa. När vi var i fjällen investerade jag i en sk rånarvluva och den är helt underbar att ha under hjälmen, ha ha ha, ja som sagt, allt för att slippa frysa.

Red ett pass på banan och det gick väldigt bra, känns bra att vara igång hyfsat så här tidigt på säsongen. Jag har övat såväl förvänd galopp som ryggningar ett bra tag med tanke på att jag vill rida L:A denna säsongen. Förvänd galopp är inga som helst problem men av någon anledning avskyr hon att rygga. Men idag gick det super, hurra!!!! Har övat en hel del vid hand från marken och nu verkar det som att det börjar ge resultat.

Hoppsan…….nu är det visst dags för mat och vin här, fredagsmys!! Ha en härlig kväll :)

 

Kommentarer är stängda.