När man haft härliga hemmadagar

När man haft härliga hemmadagar

En lyx att kunna jobba hemifrån när kontoret inte kräver att man är på plats. Har haft telefonjour igår och idag i hemmet men inte haft ett enda samtal. Några mail att besvara men annars ganska lugnt. Passade på att ta en promenad innan frukost efter att jag släppt ut hästarna. Plockade med mig lite videkissar hem, en föraning om våren som kommer tycker jag.

VidekissarStallet (kopia)

Gärdsgården

Så fint nu med snön som ligger som ett tunt täcke, vi tog en ridtur sent på eftermiddagen, en kort sväng ner mot skogen och så över fälten hem. Ystra och pigga hästar. Den äldre pensionerade dressyrstjärnan fick gå in i stallet sedan medan jag trimmade lite lätt på banan. Det blev mest att jogga runt i stora vida svängar, lite lätt sidvärts och lätt öppna längs med långsidorna. Hon känns jättefin, vilan har gjort henne gott. Huset Vinteräpplen

I det lilla trädet på baksidan hänger några röda äpplen kvar på grenarna, bra för fåglarna som är flitiga besökare ska jag säga.FritztheCatInne ligger Fritz the Cat och myser på sitt nya favoritställe, fönstret ovanför trappan på övervåningen, numera hittar man honom ofta där eller på översta trappsteget. Zelda har fullt sjå att hålla koll på honom. Simba sover sig genom dagarna som vanligt och bryr sig inte överhuvudtaget.

Vi har förberett smörgåsbakelserna till morgondagens champagnelunch, mat och vin till kvällens meny inhandlad, det känns så himla gott att veta att man är ledig några dagar till……..

 

Kommentera