När man haft en bra helg!

Helgen som gick var den bästa på mycket länge! Ridning, umgänge med familjen, bakning och matlagning med musik, det bästa av allt helt enkelt. Jag fick god hjälp att baka….

IMG_0466

….eller dega som Ellie kallade det. Själv kan hon inte säga Ellie utan kallar sig för Inni, så nöjd, så nöjd…..IMG_0467 (1)

Självklart måste man ju prova ”Famos” och ”Tatas” badkar också när man får chansen! Inte dumt alls faktiskt. Och när man ändå är igång så måste man ju provligga faster ”Eninas” säng tillsammans med katten, och katten är en rolig filur tycker Ellie, han har både ögon, öron och svans. Dessutom är ju övervåningen allra bäst, sååå spännande att gå från rum till rum och kliva över höga trösklar, särskilt när farfar följer med och håller handen :)

IMG_0468Ledig helg och umgänge med familjen är det allra, allra bästa!

På lördagen var Evelina och jag dessutom iväg och provred en häst. Dock inget för mig av många olika anledningar även om jag är otroligt glad över att jag fick möjligheten att prova. Till helgen bär det av till Linköping tillsammans med maken på hans jobbs julfest. Det tänkte vi  utnyttja till vår (läs min) fördel och titta på lite saluhästar också. Och det här känns riktigt, riktigt lovande måste jag säga. Så nu håller vi tummarna!!!

Kommentera