När man försöker förbereda sig

Ärligt talat känner jag mig inte särskilt tuff just nu……anledningen är min förestående operation som jag ska genomgå. Det är i och för sig inget allvarligt, snarare ett ingrepp som görs för att jag vill undvika eventuella framtida komplikationer. Dock ska jag genomgå en sövning och ett bikinisnitt så jag är väl medveten om att det förmodligen både kommer göra ont och ta tid innan jag är helt återställd. Jag har varit en besvärlig och krävande patient så här långt, jag har önskat att få operationsdatum i början av december och är väldigt glad att det blev så. Både med tanke på mitt arbete men framförallt med tanke på att tävlingssäsongen är slut nu. Och om jag hittar en ny häst (förhoppningsvis i morgon) har jag tid på mig att lära känna den och förhoppningsvis hinna komma ut på tävlingsbanan innan sommaren.

Twisten då undrar många. Självklart är hon nummer ett. Dock finns det ju vissa problem förknippat med denna dam, därför vill jag verkligen ha en häst till och det allra, allra viktigaste är temperamentet. Den får absolut inte vara vare sig rädd eller tittig, det är prio nummer 1. Det räcker med en sådan……Planen är att starta Msv med T inom snar framtid, därför hade det varit ett perfekt komplement med en yngre förmåga. Och det är det vi ska titta efter i morgon. Med tanke på att det är en mycket välrenommerad uppfödare vi ska till som har närmare 200 hästar så vore detkonstigt om jag inte kan hitta det jag söker. Hoppas, hoppas……!!!!!

Twistn_o_silver Twisten som tvååringOvan på bild T som unghäst tillsammans med Silver Boy, Fina Evelinas fantastiska ponny som hon tävlade i hoppning med. Silver är numera pensionär och har fått förmånen att bo på Ekdals gård hos fina Maggan och hennes dotter Moa. Vi är så glada att han hamnade hos dem. Han lever verkligen lyxliv på gamla dar och inte ett hinder i sikte vilket känns tryggt! Maggan är dessutom initiativtagaren till Tantkalaset, något jag faktiskt kan tänka mig att ta efter, men det återstår att se, en sak i taget :)

Kommentera