När man är mycket, mycket nöjd!

När man är mycket, mycket nöjd!

Dagens tävling var fantastiskt rolig! Äntligen stämde det, allra bäst gick det i första klassen där vi lyckades ta en sjätte placering!

braås 14 september

Ett startfält som hette duga var det så jag är verkligen väldigt, väldigt nöjd! Alla resultat finns här.

Utvecklingskurvan ser väldigt bra ut. Resultaten har varit mycket varierande. Med tanke på hur mycket jag ridit och hur hårt och målmedvetet jag tränat de sista månaderna känns det verkligen helt fantastiskt. LB:2 fixade vi på hela 68% och blev då placerade. I LB:3 kändes det bättre men jag red på lite för mycket och vågade inte riktigt släppa handen, men vi fick ändå över 65% vilket ju är jättebra!! Känner mig riktigt taggad inför nästa helg då det är tävling igen :)

Det finns såklart mycket som fortfarande inte är bra, men ibland får vissa saker helt enkelt stå tillbaka för att annat ska bli bättre. Det bästa sättet är i alla fall att få henne så lugn och avslappnad som möjligt, att hon tycker det är kul och får känna sig duktig. Givetvis måste man ju ändå kräva att hästen ska lyssna och göra det man ber om men det gäller att göra det ”lagom” mycket så att saker och ting inte går överstyr liksom…..Jag är i alla fall otroligt glad över att vi nu kommunicerar med varandra inne på banan. Önskar dock att jag kunde behålla känslan från fram-ridningen hela vägen, men –  det kommer…….även jag behöver ju mer rutin!

Nu! Valvaka!!!

Kommentarer är stängda.