NÄR KRAFTERNA NÄSTAN ÄR SLUT

NÄR KRAFTERNA NÄSTAN ÄR SLUT

Helt slut efter en dag på tävling, fortfarande träningsvärk från helvetet efter Bodypumpen i torsdags. Sitter just nu och väntar på individuella hoppfinalen i EM, håller tummarna riktigt hårt för RGB!!
Tävlingen idag gick hyfsat. Framridningen var bra, jag fick en bra känsla även om hon var rädd för det mesta men stundtals gick det bra. När det var vår tur vågade hon knappt gå in på banan och jag måste ha lämnat mina ben utanför dressyrstaketet. Det är så tråkigt när man inte riktigt kommer ner i sadeln och kommer till ridning. Visserligen är det hur svårt som helst när man sitter på en spänd häst som står emot, men ändå. Nästa gång måste jag ha en annan strategi. Kritiken jag fick i protokollet kändes som att det stämde med min upplevelse. Några sexor, en sjua och så femmor och någon fyra. Nåväl, det var den allra första dressyrtävlingen så egentligen kan jag inte vara så mycket mer än nöjd. Tar nya tag om två veckor. I morgon är det hopptävling igen…….
Lite bilder från dagens prestation…..
Foton Evelina Folkesson
Och ja jag sitter verkligen som en kratta och det måste jag verkligen sluta upp med. Hoppas på att jag skärper till mig snarast, det är målet, förhoppningsvis försvinner en del av spänningarna i hästen med allt eftersom när det kommer till tävlingsmomentet. Det är en klen ursäkt men det är så otroligt svårt att ”rida fint” när hästen inte går fram och tar stöd på bettet. Känns som att man får gör allt jobb själv faktiskt. Men hur eller hur, skärpning!!!

Lämna ett svar