När det känns som att man har tid över för ovanlighetens skull….

Det är konstigt hur mycket vädret styr vad man vill göra! Det har ju inte direkt varit någon toppensommar hittills om man ser just till vädret. Därmed har jag sysselsatt mig med andra saker nu under semestern. Jag har tvättat stallet, tvättat schabrak, skydd och benlindor. Städat garderoben, rensat och lagt ut annonser på Tradera. Som jag tidigare nämnt har jag ju även varit iväg och provat ut en ny sadel. Just nu har jag beslutsångest eftersom jag ju bestämt mig för en brun, dock finns den inte i lager så i så fall måste jag vänta till mitten/slutet av oktober…..ska lämna besked i morgon…….men det lutar nog trots allt åt den bruna faktiskt. Har jag ridit så länge i den jag har kan jag ju rida i den några månader till. Enligt Karolina är det absolut ingen fara, den ligger bra på hästen trots att jag inte sitter optimalt i den. Nåväl, får väl sova på saken helt enkelt!

Foto via Hööks

Brun ridstövel hööks 2
Foto via Hööks

Svarta ridstövlar till svart kavaj på tävling och bruna ridstövlar till vardags kanske. Dessa snygga från nya Höökskatalogen hade ju suttit som en smäck tillsammans med en ny brun sadel!

I morgon har jag i alla fall hopp om fint väder. Först kommer hovslagaren men sedan ska vi ha gäster och jag skulle så gärna vilja att vi kan grilla på bryggan eller åtminstone inta förrätten där, vi håller helt enkelt tummarna tycker jag!

Kommentera