När det känns som att man borde äta något

När det känns som att man borde äta något

Hungrig som en varg men har ingen lust att laga något eftersom jag är själv inne……ute grävs det för fullt då vi håller på med ett större projekt. Tävlingen idag gick ganska bra, hon var jättefin på framridningen till bägge klasserna och stundtals inne på banan. Dock var hon rädd för ena kortsidan där domaren satt så där var det en ren katastrof. Så himla jobbigt med en spänd och ”tittig” häst! Om hon vore lika fina som på framridningen vore det en lätt match. Jag får verkligen kämpa, tack och lov fick jag någon positiv kommentar i alla fall.

Dressyr är verkligen en hemsk sport på så sätt, du blir verkligen bedömd på exakt det som sker under de få minutrarna man har på sig inne på banan. En oerfaren häst tävlar mot en mycket erfaren häst och samma sak med ryttarna. Ibland känns det väldigt, väldigt orättvist. Efter denna tävling som är nr tre är jag ändå nöjd med utvecklingskurvan även om det fortfarande finns väldigt mycket kvar att önska. Men det är bara att fortsätta kämpa, kämpa och kämpa…….dock vore det trevligt med lite peppning ibland, att det liksom inte bara är resultatet som räknas utan att man även kan berömma insatsen (vilket den ena domaren faktiskt gjorde). De flesta är tyvärr så uppfyllda av sig själva och ser bara sina egna resultat vilket alltid är trist.

Nåväl, lite ryggbiff väntar på att bli stekt, en film på lut och det är ju lördagskväll. Jag ska ta ett rött vin och njuta av att vara ledig!

Trevlig kväll!

Basilika

Oliver

Vin

 

Kommentera