När det äntligen är helg igen!

Idag har jag jobbat hemma. Håller på med ett projekt som är såväl tidskrävande som utmanande, kommer lära mig hur mycket som helst på vägen men har ofta huvudvärk…..ha ha ha. Ibland måste man anta en och annan utmaning, detta för att komma framåt. Det gillar jag att göra både när det gäller yrkeslivet, min egen träning och hästarna. Idag har jag ridit på kandar igen för första gången sedan i höstas. Vi startade med en ovanligt fartfylld skogsritt, ner till sjön och tillbaka. Därefter lösgörande övningar på ridbanan. Tyvärr kändes hästen inte ett dugg lösgjord efteråt men ändå. Det tar väl några dagar eller så, allt är så himla farligt, inte kan man jogga runt avslappnat då inte……suck…..! Nåväl, skam den som ger sig. Jag har en plan…..

Promenad Promenad2 Promenad4

Foton från en promenad strax efter nyår när jag fortfarande inte kund rida……
Twistenistallet

Efter Twisten var det Rosens tur, vi gick omkring på ridbanan och hon travade snällt efter mig. Gick över några bommar och hon tyckte det var så roligt så hon hoppade och skuttade. Hon är så duktig. Kommer bli en helt perfekt barnponny så småningom. Planen är att ställa ut till sommaren och sedan hitta någon liten ryttare som kan hjälpa till med inridningen. Är helt säker på att hon kommer kunna gå såväl hoppning som dressyr galant, hon är en riktig talang och det är jättekul att jobba med henne.

Väntar med spänning på att treåringen jag tittade på i veckan ska besiktigas. Snälla….låt det gå vägen nu….jag är säker på att det här är hästen för mig :)

 

Kommentera