En eftermiddag i stallet

I väntan på puts

Två träns och ett kandar som hänger och väntar på puts…..inte det roligaste men nödvändigt. Tur att jag har en alldeles egen uteplats i solen vid stallväggen där jag kan ta igen mig när jag behöver. Bästa stället eftersom det alltid är lä där och helt perfekt för ett mellanmål mellan stallsysslorna.Vid stallväggen

Stallet består av en gammal ladugård som är ombyggd inuti. Inte det mest optimala men det funkar. Dessutom är det nära hem! Fönstret är en perfekt plats att stapla lindor på, i alla fall de som används mest frekvent, resterande förvaras i mus-säker box i sadelkammaren.Lindor

Idag red jag först Twisten på banan. Det gick inte alls bra. Jag förstår mig inte på den hästen över huvudtaget. Suck…….

Twisten_ridbanan Twisten_ridbanan3 (kopia) Twisten_ridbanan4

Därefter tog jag ut Shiraz på banan, första gången jag tog in henne själv i stallet när de andra är i hagen. Även första gången med träns och skydd på, hon tar det mesta med ro även om hon är vaksam mot sin omgivning, dock inte hysterisk som Twisten ovan….Det är underbart att ha hittat en häst med ett stabilt temperament!

Shiraz_ridbanan Shiraz_ridbanan4 Shiraz_ridbanan5 (kopia)

Vi promenerade mest omkring och övade på halt och på att backa samt att hon ska lyssna och vänta på mig. Hon fick högsta betyg. Såå duktig :)

Nu börjar det bli dags för middag här, själv sitter jag och tittar på för en gångs skull, det är lyx. Snart Spagetti Bolognese med bönpasta i stället för vanlig. Sedan Lets Dance på fyran, i morgon jobbar jag och det tar emot eftersom det är helg……inte det roligaste men ibland nödvändigt.

Trevlig fredagskväll!

Kommentera