Beslut, beslut, beslut…….

Idag har jag haft ett viktigt möte, ett möte som på ett eller annat sätt kan komma att påverka min framtid, men jag är inte riktigt säker på att jag vill, eller vad jag villl…..hmmmm……återstår att se!

På lunchen var jag på nagelsalong för att slipa bort gelélacket som suttit allt för länge. Jag började med gelélack i höstas och måste säga att jag blivit mer eller mindre beroende. Dock är det bra för naglarna att få vila. Rekommendationen är 1-2 månader och det kan ju faktiskt passa bra över sommaren.

Ett annat beslut jag tagit är att jag ska vara med och tävla i morgon. Förra helgens tävling var en ren katastrof. Jag blev stressad och red som en kratta, därmed överförde jag min stressnivå till hästen vilket naturligtvis inte är bra. I det här läget var det extremt dåligt med tanke på den jobbiga situation vi befunnit oss i de senaste månaderna. De senaste tre veckorna har det dock känts riktigt bra och jag är så himla besviken på mig själv som inte lyckades hålla ihop det hela. Sista dagarna har jag dock fått henne med mig igen så jag hoppas, hoppas att det ska fungera i morgon. Annars får jag väl helt enkelt bryta även om det vore tråkigt. Nåväl, dagens pass har gjort oss väl förberedda även om det tog lång tid innan jag fick igenom det jag ville. På slutet kändes hon riktigt fin, lyhörd och väl framme för skänkeln med stöd på bettet.

Måste säga att jag är mäkta imponerad av årets SM-medaljör, Patrik Kittel som tog hem medaljen förra helgen med hela 77,625 procent…..

kittel

Kommentera