Regn, regn, regn…..

Vårregn vareviga dag. Börjar bli lite väl drygt faktiskt. Har jobbat långa dagar utan någon riktig lunchpaus senaste dagarna. Ibland är det svårt att få till det helt enkelt. Idag blev det vilodag för hästen då jag jobbade sent, gjorde inget eftersom det har regnat precis hela dagen…..får väl trösta mig med att det behövs fukt i marken, passar bra eftersom jag tänkte så i landet till helgen. Inne gror basilikan för fullt…..

Basilika

Hoppas den kan bli lika fin som den jag köpt på ICA! Fast det dröjer nog ett tag…..Basilikablad

Fritz njuter av våren precis som vi, dock får han endast vara ute när det är torrt. Han har upptäckt syrenbersån bredvid huset sista tiden, där är det extra spännande att smyga omkring och har han tur kan han även få jaga en och annan humla!
Fritz_blommor Fritz_blommor2För övrigt håller jag på att lära in ett nytt dressyrprogram, Har utvärderat senaste tävlingen fram och tillbaka och kommit fram på att det hänger på mig, jag måste göra bättre i från mig och kan inte räkna med att kunna lita på hästen hur bra det än känns på framridningen. No mercy helt enkelt…..kan låta hårt men det ska bara gå! Har drygt två veckor på mig att träna inför nästa tävling…..

 

Kommentera