När favorithästen är tillbaka och vårens ankomst

När favorithästen är tillbaka och vårens ankomst

Äntligen har jag fått tillbaka min favorithäst. Igår var hon ridbar för första gången på flera månader. Jag har tagit bort allt kraftfoder sedan en månad tillbaka och ger endast grovfoder. Igår red jag ut en runda i skogen och det gick super. Då är det verkligen kul att rida! Kommande vecka blir det förberedelse för dressyrträning och klubbhoppning nästa helg.

För övrigt gläder jag mig åt vårens tidiga ankomst. Solen skiner och det är så mycket man vill göra både inne och ute, eller hur! På att göra listan står shopping av lite nya vårkläder, besök hos frisören, trädgårdsarbete, tvättning av altan- och terrassgolv etc etc. Vi ska beställa några lass matjord så snart det går att få tag på så vi får ordning på trädgård och gårdsplan efter höstens grävningsarbeten. Mycket att hinna med! Projekt sjökant är också under planering. Underhåll av flotte, brygga och röjning av träd och buskar inför sommaren vill vi också hinna med…….det är en härlig tid vi har framför oss…..

IMG_0069 IMG_0074……borde verkligen ta mig i kragen och fånga dagen, men ibland är det så himla skönt att göra just ingenting. Särskilt efter en sex-dagars jobbvecka. Har två riktigt intensiva jobbveckor till framför mig, roligt men det ska samtidigt bli skönt när det är över. Längtar verkligen efter att få ägna mig lite åt trädgården. Har en del växter på övervintring i stallet. Behöver även fördela om en del andra växter i samband med uteduschen. En favorit hos mig är skogssalvia. Den är otroligt lättodlad och förökar sig som bara den. Vacker också. se själva….

IMG_0262

 

 

Kommentera