Att njuta av våren

Att njuta av våren

Eve o TwistnTvå av mina fina!!! Lite hoppträning på kvällskvisten, i bakgrunden en underbar vårhimmel! Dock kändes hästen lite matt, så i morgon blir det vila. Förmodligen en vårförkylning då hon var lite snuvig. Det går kvarka häromkring, dock är hon inte utsatt för smitta men det ändå är man ju extra vaksam!

Igår kväll putsade jag fönstren på nedre våningen, i morgon kväll är det övervåningens tur. En känsla av välbefinnande infann sig och jag njuter ordentligt av blanka, rena fönster och att kunna se ut ordentligt! Underbart.

För övrigt har jag ägnat mig åt att beundra de växter som börjat spira, det är en fröjd för ögat må jag säga. Även om jag inte är någon trädgårdsmästare av stora mått mätt är jag nöjd med det lilla jag lyckas åstadkomma. Och det är ju det viktigaste…..

Jordgubbar

Jordgubbarna har övervintrat i denna balja ute på altanen. de lär väl i och för sig behöva ny jord men annars ser det bra ut….Pärlhyacinter Rabarber

Rabarberna har övervintrat i stallet och är nyutplanterade för säsongen, kommer att få bo på altanen till en början men sedan ska de planteras ut i trädgården.Urna med blommorSamtliga bilder tagna med min Canon EOS 550 och fast 50 mm objektiv, skam den som ger sig…….

I morgon är det torgdag vilket innebär massor av frestelser i form av växter, siktar in mig på lite penséer till samt eventuellt någon lavendel och möjligtvis en alunrot eller två om det finns. Måste även tänka ut några bra växter till framsidan bredvid trappen, torrt och soligt på ena sidan och torrt och skuggigt på den andra. I nuläget finns det clematis och smultron…….

Kommentarer är stängda.