När söndagen är en syndardag

När söndagen är en syndardag

Collage frukost pannkakorAtt börja dagen med pannkakor, det är något man borde göra lite oftare! Så underbart gott, till frukost brukar jag göra Amerikanska, hälften av mjölet byts ut till dinkelfullkorn. Till det serveras hallon, crème fraîche och pannkakssirap. Såå gott!

Efter lite städning och fix satte jag igång att baka, har längtat efter att göra det och just idag tog jag mig tid. Ett plus är att alla ”barnen” tittade förbi ungefär samtidigt, det bästa som finns är ju att bjuda på nybakade bullar, eller hur!

Bakning1 IMG_3509_0029 IMG_3515_0032 IMG_3518_0033Foton Marie Elisabeth

Det blåser och snöar och när man är inne och tittar ut ser det inte särskilt lockande ut faktiskt, men men, det är bara att bita ihop och göra……..januari och februari är det inte kul att vara hästägare, även om det är tungt med skötseln och svårt med ridningen känner jag i och för sig alltid glädje när jag väl sitter på hästen. Så himla tråkigt bara eftersom det liksom inte går att uträtta så mycket. Det känns dock viktig att hålla i gång, desto fortare kommer man ju ut på tävlingsbanan när säsongen väl drar igång :)

 

 

Kommentarer är stängda.