Lussekatts-bak

En sådan gråmulen och regnig novembersöndag vi har haft idag. Passade bra att vara inomhus och baka. Idag blev det lussekatter, det är ju allra godast innan det blir julhysteri. Nästan hela familjen var med, bara yngste sonen som fortfarande är iväg och reser som saknas. 
Familjen Lussekattsbak_0310Somliga tog sig en grötpaus mitt i stöket. …..

Ellie

Erika_Eve_1Det bästa med bakningen är väl ändå när man får provsmaka när det är klart. En riktig gofika blev det med gårdagens knäckebröd och så ljumma lussekatter direkt från ugnen.

Familjen Lussekattsbak_0313 (kopia)

Familjen Lussekattsbak_0312 Familjen Lussekattsbak_0311Ett riktigt roligt dressyrpass blev det också på banan i halvmörkret framåt kvällen. Vi fortsätter att träna på öppna och sluta som vi fick i läxa efter fredagens träning. Gick faktiskt riktigt bra. På söndag är det dags för Pay & Ride och jag ska då rida två program, det lär bli sista för det här året. Längtar tills tävlingssäsongen drar igång igen till vårvintern, känner mig riktigt taggad faktiskt!

Nu står resväskan färdigpackad i hallen igen och denna gång blir det jobbresa. Ska bli riktigt kul att träffa alla kollegor igen i vilket fall som helst. Skönt att slippa det tidiga morgonflyget också.

 

 

Kommentera