Som man bäddat får man ligga….

Befinner mig just nu i Stockholm, gårdagens första arbetsdag efter min sjukskrivning var något i särklass! Efter en lång dags konferens om sveriges infrastruktur avslutade vi enligt tradition med snittar och bubbel…..

bordsplacering efterrätt hummer vasa1 vasa2

…..inte varje dag man äter middag i skuggan av regalskeppet Vasa faktiskt!david

David Batra! Någon som jag inte har haft koll på överhuvudtaget men jag kan säga att så mycket har jag inte skrattat på år och dar!snittar1 snittar2

..snittar och bubbel. En tradition som man inte gärna vill missa även om konferensen är nog så intressant i sig! Jag måste säga att jag har världens bästa jobb även om just det här inlägget visar mer fest än vardag. Vardagen i sig är dock övervägande och något jag verkligen uppskattar då mitt arbete är väldigt varierande! På kvällen blev det som sagt middag och sedan dans i sann discoanda! Mycket trevligt även om vi bröt upp tidigt för att vara oss….;) Som sagt som man bäddar får man ligga och just nu har jag mina begränsningar!

Idag har vi i alla fall ägnat oss åt att turista i Gamla Stan och på Söder. Avslutningsvis åt vi lunch på Burger and Lobster vilket jag sett fram mot i månader…..

lobster2

….väldigt gott men mer som en lunch än som en middag. Dock hade vi en väldigt trevlig stund! Nu blir det vila på hotellet innan kvällens krogshow på Hamburger Börs…..

PS bilderna och texten kommer verkligen inte förståelig i följd vilket jag ber om ursäkt för, lovar att bättra mig…..

Kommentera