När man upptäcker något

När man upptäcker något

Sitter och smuttar på lite rött vin, lyssnar på fransk musik, gillar Melody Gardot, Carla Bruni och Berry bland annat. Det har varit långa och hektiska dagar men åh vad jag trivs bra på mitt nya jobb. Dagarna bara susar förbi. Imorgon bär det av till Jönköping framåt eftermiddagen. Jag arbetar på en branschorganisation och imorgon är det dags för det sista medlemsmötet i vår region, Sydost. Ridningen och träningen ligger fn på hyllan liksom fotokursen, ja hyllan och hyllan, jag håller mig ajour men hinner dessvärre inte göra så mycket. Ska bli ändring snart men just nu måste jag fokusera på jobbet till 100%.

Är så himla ridsugen men efter men omkullridning är jag lite smyg nu när det är så halt överallt. Avvaktar iaf till helgen. Inhandlade supersköna och snygga ridbyxor som jag bara hunnit använda en gång….

Foto via Hööks
Foto via Hööks

…sitter perfekt i alla fall på mig. Tror bestämt att det blir ett par till i en annan färg. Fattar inte att ingen kommit på det tidigare med mudd längst ner. Så skönt att slippa skav från kardborreband.

 

Kommentarer är stängda.