När man ska försöka bli den bästa…..

När man ska försöka bli den bästa…..

……retoriska versionen av sig själv. Hmmm, det kommer ta tid eftersom jag är en fena på att prata innan jag tänker, precis som Elaine sa, jag måste prata för att tänka liksom. Precis få funkar jag med, tack och lov inte hela tiden :)

Hemma igen (läs underbart, underbart!!!!) efter två dagar i Stockholm. Två väldigt bra dagar förvisso, alltid lika kul att träffa sina kära kollegor. Vi har haft föreläsningar, utbildning och lite annat på agendan. En punkt var föreläsning med Elaine Eksvärd från Snacka Snyggt. Suveränt, önskade dock att föreläsningen skulle varat i ungefär några månader till. Så mycket att ta in, såväl retorik som härskartekniker varvat med roliga episoder från hennes egen vardag. Fullträff!

Elaine

Pressbild lånad från webben

Hon är inte bara snygg, hon är väldigt ung  och kompetent också, och som någon sa när hon kom in ”jag blev jätteförvånad, hon såg inte alls ut som jag tänkt mig”……Nehej, och vad hade du tänkt dig? Det och mycket, mycket mer pratade faktiskt Elaine om själv. Tänkvärt, minnesvärt och mycket, mycket nyttigt, något vi alla borde få ta del av.

Kommentera