Vinrött och korall

Vinrött och korall

Idag damp H&M:s höstkatalog ner i brevlådan, kanske är det det ihållande regnandet som gör att jag längtar efter höstkläder trots att sommarkläderna till stor del ännu är oanvända. Jag måste säga att mycket i katalogen tilltalade mig, är svag för det 60-talsinspirerade. Mitt första inköp lär definitivt bli det här;

Foto H&M

Eftersom det regnar (!) kan jag ju i lugn och ro måla klart på övervåningen, jag har nu arbetat mig in i gästrummet och sedan är det sista delen av stora rummet samt trappräcket kvar. Därefter återstår endast kontoret. M och D jobbar på med utsidan, altanen är ännu inte påbörjad, dock har vi ju inte saknat den eftersom det inte varit så många tillfällen då man hade velat sitta ute pga vädret.

Jag har hållit i med löpningen, har helt blivit av med mina besvär i benhinnorna, så ett par ordentliga skor är verkligen en investering guld värd när man vill springa mycket. Jag var ute en gång när vi var i Falsterbo och har i stort sett sprungit varje dag sedan jag kom hem, bra med tanke på allt man stoppar i sig när man är ledig och hemma. Jag har inga större ambitioner med löpningen förutom att hålla mig i form och hålla uppe förbränningen, har varit lite slarvig med min övriga träning och det känns i ryggen. Ska skärpa mig :) Men det är klart, 5 km vill jag ju springa på max 25 min annars är jag ju sällan nöjd.

Idag är det dags att mata surdegen för sista gången och imorgon är den klar för bakning!

Ha en härlig dag :)

Kommentarer är stängda.