Vi fixade det till slut

Helgen som gick var Shiraz och jag iväg och tävlade två dagar i rad.

Det är märkligt men första klassen blev det stolpe ut igen. Fem placerade och jag blev sexa. I andra klassen LA, kom vi i mitten. Dag två var det samma sak igen. Fem placerade i första klassen och vi blev sexa. Gaahhh, så galet frustrerande. Men så i sista klassen för helgen lyckades vi äntligen få till det och tog en fjärdeplacering! Så väl värda och så kul då det var ett starkt startfält….

Även om vi tog en placering till slut var det mycket jag inte var nöjd med och mycket som vi måste förbättra men nu ligger vi åtminstone på en stabil nivå runt 65 % och det känns så himla skönt. En tävling kvar denna säsong och det blir nästa helg. Imorgon ska båda hästarna vaccineras och därmed blir det bara skrittpass hela helgen innan vi trimmar igång igen. Efter nästa tävling blir det fokus hoppning för Shiraz och jag kommer fokusera på att hjälpa Fina Evelina med Twisten samtidigt som hon hjälper mig med att hoppa Shiraz. Planen är sedan att hon ska starta Twisten i någon lättare klass i dressyr samt hoppa lite. Men för att få ett bra självförtroende och känna motivation kommer hon även att få starta Shiraz i någon programridning för att få en bra känsla. Såå kul det ska bli.

Idag har jag jobbat hemma. Det blir drygt med endast Teams-möten faktiskt. Nu är det även officiellt att jag ska byta jobb. Arbetsgruppen samt mina chefer är informerade. Ska bli fantastiskt kul med en ny utmaning och jag längtar verkligen tillbaka till det privata näringslivet. Mer om detta senare när jag har landat i det här nya.

Nu ska vi äta kantarellmacka. Jag tog en promenad på lunchen och fick med mig ett gäng gula kantisar hem. Lyx!

Kommentera