Vardag igen, fast med lite guldkant såklart ;(

Vardag igen, fast med lite guldkant såklart ;(

Åh vad det är skönt att vara hemma. Fick ett nytt brödrecept på hotellet där vi bodde, första gången jag gör en riktig surdeg, det var verkligen jättegott och jag hoppas att jag lyckas. Har städat och fyllt kylskåpet igen…..underbart när det finns mycket bra råvaror hemma! Nu har vi precis ätit en sallad till lunch och till efterrätt världens godaste och enklaste;

Enkel och god efterrätt

Koka en burk kondenserad mjölk i vattenbad i 20-30 minuter, ju längre desto segare konsistens. Viktigt att hela burken är täckt i vatten. Täck botten på en pajform alternativt portionsformar med smulade digestive (kan uteslutas), häll på innehållet i burken, öppna den försiktigt för det brukar spruta. Lägg på vispad grädde och halvtinade eller färska bär, hallon är godast till!

Igår skulle jag rida Twisten, hon hade såklart tappat en sko så jag fick hålla mig på banan. Hon var alldeles för pigg men det gick bra till slut ändå. Härligt att komma hem med ny inspiration. Tackar alla fina ekipage på Falsterbo Horseshow för detta!

Särskilt imponerad var jag av en tysk ryttare som heter Dorothy Schneider, kul att kunna beundra dem man gillar på så nära håll. Vi brukar hålla till på framridningarna, tycker det är så bra att kunna följa ekipaget hela vägen och sedan in på banan.

Ikväll ska vi grilla entrecote och öppna en flaska riktigt gott vin!

Kommentarer är stängda.