Väntans tider

Väntans tider

Inget är som väntans tider sägs det. Just nu väntar jag på svar från ett jobb jag sökt, på att köket ska bli klart, på att få ta hem den nya soffan som har kommit fast vi inte har plats just nu, på att …….nej, nu får jag ge mig! Man måste leva i nuet!

Today is the tomorrow you worried about yeasterday!

Det blir vad man gör det till, eller? Just nu får jag faktiskt kämpa lite för att hålla humöret uppe. Även om det händer en del känns det så himla långt borta tills köket blir klart. I vilket fall som helst kan vi fortfarande laga mat, alltid ett plus, och så mycket bättre på tv är ju så enormt bra, jag älskar verkligen det programmet.

Imorgon ska jag åka en sväng till Östregårdens antik och se om jag hittar något passande bord till hallen i alla fall. Troligtvis börjar jag jobba om drygt en vecka och känner mig därmed lite stressad, eller ganska mycket stressad! Det är så mycket jag vill hinna med.

Hur som helst, jag sitter verkligen inte i ngn sjö, tror jag ska bädda ner mig framför en film och förströ tankarna lite……hade tv-rummet varit klart kunde jag suttit i min blivande läshörna med en bok:/

Godnatt!

Läshörna Alvhem

Lämna ett svar