Träning

Träning

Denna veckan har jag sprungit 5 km tre dagar i rad, igår hade jag lust att springa lite längre. Jag har i stort sett inga känningar i benhinnorna längre förutom lite ömhet efter träningen men jag känner ingenting under tiden. Helt underbart. Det är fruktansvärt att springa när man har ont, varje steg man tar går det som en stöt genom hela smalbenet. Avhållsamhet eller träning med måtta är nog det bästa har jag förstått samt ett par riktigt bra skor. Det är konstigt att man kan sko hästen för massor med pengar men inte kosta på sig själv ett par bra träningsskor….

Det ihållande regnet igår upphörde en kort stund och när det började regna igen hade jag bara hunnit ett par km på min planerade sträcka på en mil. Känner att jag inte är riktigt klar för att springa så långt ännu, får ont i benen efter fem, sex km ungefär. Men har jag bestämt mig så har jag, slutade dock på strax under 9 km och det är jag nöjd med. Vet inte om hunden eller jag var blötast faktiskt :) Som väl var fick vi skjuts hem.

Nu ska Eve och jag snart åka till stan, ska till apoteket och uträtta lite annat smått och gott. Ikväll ska vi på middag hos goda vänner. Ser fram mot det!

Ha en härlig lördag!

Lämna ett svar