Träna, träna, träna…..

Ridbanan är full med is, trots idoga försök att underhålla den är den nu helt oridbar. Imorgon har jag träning med svarta stjärnan för bästa Piven. Igår tömkörde jag och idag har jag ridit fram och tillbaka på vägen bakom stallet. Gäller att helt enkelt göra det bästa av situationen.

Min egen träning går framåt. Jag kör bodypump, CX Works och spinning. Perfekt komplement till ridningen och jag håller min Bechtrews i schack. Kräver mycket planering. Att jobba heltid, hålla två hästar i tävlingskondition, sig själv och hemmet i trim kräver sin kvinna! Men jag måste säga att just nu mår jag bättre än någonsin. Att säga upp mig från min tjänst för snart två år sedan är det bästa jag gjort. Att slippa ångest, press och extrem kontroll trots att man presterar mer än de flesta i organisationen är värt hur mycket som helst. Ser att de har problem att rekrytera och kan inte annat än le. Jag om någon vet hur baksidan ser ut…….jag har gott om dokumentation i kronologisk ordning!

Nåväl, idag har jag haft besök här hemma av två älskade trollungar! Vi har lagat lunch, lekt och bakat. Resten av familjen har jobbat i skogen. Sen eftermiddag och kväll tillbringade jag som sagt i stallet. Älskar fredagar och lördagar, bästa dagarna på hela veckan även om jag gillar även måndag – torsdag med allt vad det innebär. Att ha ett jobb som man trivs med betyder oerhört mycket. Ett jobb där det är ok att faktiskt ha balans mellan de olika delarna i livet. Guld värt!

Kommentera