Tillbaka igen på grund av ”hemlängtan”

Tillbaka igen på grund av ”hemlängtan”

Nej, jag har övergett Blogger till förmån för WordPress. Tycker att allt är enklare här :) Kanske skulle byta layout här i stället……denna mall går int att ändra typsnitt på hur som helst. Ibland kan man ju faktiskt vilja ha det lite mer personligt.

Mycket häst är det nu annars. Har verkligen fullt upp! Imorgon åker jag iväg med jobbet. Måste hem snabbt på fredag för att hinna rida inför dressyrträningen för Elisabeth på lördag. Ska bli jättekul då det är ett tag sedan sist. Idag var jag sen hem då jag var tvungen att handla efter jobbet. Grillade kamben och till det blev det haricot verts med bea-sås. Enkelt, snabbt, gott och nyttigt. Det var meningen att jag skulle tränat på lunchen men tiden flög iväg och jag glömde helt enkelt bort det. Var dock iväg och löste medlemsskap så nu har jag så att säga ”sålt min kropp” he he, ingen återvändo med andra ord. Skämt åsido, jag har valt Nordic Club som ligger ett stenkast från jobbet, tidigare har jag ju tränat på Medley men då måste jag ta bilen och det hinns ju inte med på så kort tid. Blir säkert bra det här.

Sugen på att börja följa en serie, igår tittade vi på ”fruarna” man blir ju mörkrädd, helt otroligt, nästan så att jag skäms för att jag tycker det är kul…….Nåväl, fredagskvällen bjuder på konsert med Brolle och Micke Rickfors på Tyrolen och det är i alla fall inget att skämmas över!!

Foto via Tyrolen
Foto via Tyrolen

Kommentera