Tavlor, tvättning och trötthet…..

Tavlor, tvättning och trötthet…..

Känner mig fortfarande trött, behöver få vara ifred några dagar till och samla energi, bara ta hand om mig själv och göra sådant jag gillar. Ett riktigt bakslag efter helgen, och visst det har varit intensivt till och från och det är ju bara fyra månader sedan jag tappade orken, det tar tid att komma på rätt köl igen.

Högtryckstvätten har gått för högtryck minst sagt, hela stallet är tvättat. Egentligen borde det målas med men någon måtta får det allt vara! Ska ju måla klart här inne först…..ett enda rum kvar nu.

Letar ramar till mina nya tavlor, när jag ändå håller på så fick jag inspiration att göra en tavelvägg med foton på familjen. Just nu hänger de ramar jag valt ut i ett av äppelträden där jag sprayfärgade dem tidigare i dag. Blir riktigt bra. Ska bara välja ut vilka foton som ska upp med, ganska angenämt nöje faktiskt.

I vintras köpte jag en slags tråd med magneter som man kan fästa något man vill på. Jag har satt fast lite foton samt gamla filmstjärnor. Blev riktigt fint, tröttnar man är det ju bara att byta ut dem :)

Lånade en lampslinga för att prova hur det blev över altandörrarna. mycket bra, lagom ljus tycker jag, maken tycker det ser ut som julpynt, men smaken är ju bekant som baken. Ska inhandla en egen att hänga upp. Tror det ska finnas på Lagerhaus till bra pris.

Kommentarer är stängda.