Stolt men även lite arg

Stolt men även lite arg

Jag är jag och jag är stolt för det. Är fortfarande irriterad över en sak som hände igår. Ibland blir man bara så trött på folk. Det värsta jag vet är människor som uttrycker en åsikt men sedan inte vågar stå för det, och inte nog med det. De ska dra in andra i det med för att rädda sitt eget skinn. Alla tycker olika och det måste man respektera! Alla är olika och det måste man också respektera! Att gå runt och vara avundsjuk leder ingen vart. Om man inte är nöjd med sin egen situation så måste man själv aktivt arbeta för att förändra det man vill ska vara annorlunda! Inte ge sig på människor i sin omgivning. Jag delar gärna med mig av både mig själv och mina nära. Det är många som hämtar inspiration i mitt hem och sedan går hem och ”copycatar”, jag finner själv mycket inspiration i andras hem som jag använder. Problemet som jag ser det är när man gång på gång hämtar inspiration utan att någonsin ge cred till den som inspirerat. Gillar ej! Att vara ärlig och rak kommer man så mycket längre med.

Jag har bytt jobb många gånger, jag gick en universitetsutbildning som vuxen, jag älskar att inreda och greja hemma, gillar att ha folk omkring mig (sådana som ger energi tillbaka!), jag älskar min man och våra barn och är fantastiskt glad för det vi skapat tillsammans och visst jag kan förstå att det finns avundsjuka, men till dem vill jag bara säga. Börja fokusera på det du själv har och aktivt arbeta för att förändra det du vill ska vara annorlunda, förvänta dig inte att någon gör det åt dig! Det krävs hårt slit och ibland vill man ge upp men om man uppskattar det man har är det ju värt att kämpa. Och kom ihåg att alla är vi olika, en del nöjer sig och väljer att inte kämpa för att förändra och det kan jag acceptera, men ge er inte på mig!

Idag skiner solen, jag ska fortsätta i trädgården, kanske söka något arbete som dyker upp, laga någon god middag till familjen som kommer hem senare, rida på mina fina hästar, dricka lite kaffe, ja jag har det förbaskat bra och det är jag både medveten om och oerhört tacksam för, men, det är något jag jobba hårt för och det är jag värd!

Image

Lämna ett svar