Skål vetja!

Idag har jag blandat ihop vår midsommarsnaps. Det blir två sorter, lime-mynta och rabarber-ingefära. Hur enkelt som helst och jättegott!

Dela en 75:a vodka på två, i den ena delen lägger du strimlat skal från en lime och myntablad, i den andra lägger du färsk ingefära i bitar och 1-2 stjälkar färsk, oskalad rabarber. Låt stå och dra 2-3 dygn, sila och häll upp på flaska.

Håller på att förbereda för våra midsommargäster, ska bli så kul att träffa mellanbror med familj igen! Hoppas vädret håller i sig!

Igår var jag och tränade med Twisten (5-åringen), det gick jättebra och vi är helt klart på rätt väg, alltid skönt att få kvitto på det. Planerar att rida på några veckor till i alla fall, tar det lite som det kommer faktiskt. Falsterbo är bokat och i år har vi turen att få rum i självaste Falsterbo, den gamla delen som är den klart bästa, lyx!

För närvarande vilar jag ut efter en liten löprunda, idag blev det strax under åtta km, är jättenöjd med mina nya skor.

Njut sommarkvällen!

Kommentera