Sjuk och trött

Hemma och sjuk, åkte till jobbet igår men fick åka hem igen efter halva dagen. Mådde verkligen skit. Idag har jag i stort sett sovit hela dagen. Är superförkyld och dundrande huvudvärk samt ont i ena örat, verkar vara ett riktigt ilsket virus jag dragit på mig. Hostar så att det känns som att halsen ska spricka och undrar hur mycket snor och slem det egentligen kan finnas i en kropp?

Helgens tävling gick ok men inte mer än så, tävlingsmomentet är i stort sett befäst känns det som. Jag är inte längre nervös för att ge mig ut på framridningen utan det funkar riktigt bra, helt stabilt är det inte men jag känner mig inte orolig längre för att jag inte ska klara av det. Jag red två LB och fick 62,3 i den första och 58,8 i den andra. Några rejäla missar tyvärr och hon är fortfarande för mycket i framvikt vilket drar ner betyget rejält. Så svårt att rida hela programmet och ha henne framför skänkeln och samtidigt hög i formen, särskilt när hon drar iväg då jag liksom dras framåt i sadeln och då blir hon ju ännu lägre. Sitter jag tillbaka för mycket vill hon gärna studsa och så har hon börjat rätta sig själv bakåt i halterna igen så vi har en del att jobba på! På söndag rider vi en LB igen, sedan blir det en lugnare vecka och så en sista träning innan hon får en veckas vila. Det kommer göra susen. Nu ska jag bara bli frisk också så att jag orkar rida…..

I lördags var jag ute på en lång cykeltur, det finns ju så mycket fint att se i närområdet. Lätt att bli hemmablind. Jag är väldigt nöjd med min cykel. Ca 1,5 mil blev det på varierat underlag. Lite lagom att börja med!

Samtliga foton tagna med min iPhone. Orkar inte släpa på min tunga systemkamera längre och tycker att den här har en jättebra kamera!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master