Rusta sig för hösten

Rusta sig för hösten

Aj, aj, jag har så ont i nedre delen av ryggen efter min avfallning häromdagen. Har ridit båda hästarna idag lätt framåtlutad men nu är det värre. En trevlig dam som äger ett torp här i närheten undrade om det verkligen var så klokt att rida nu när jag ramlat av och slagit mig, jag svarade; vad ska jag annars göra det är ju min passion och det är så det är. Kanske svårt att förstå för dem som inte rider men man lägger så mycket pengar och arbete på att det ska fungera så man måste liksom hålla igång, en häst som vilar för många dagar är liksom en stress, dels blir den piggare och piggare och därmed mer svårhanterlig eller så blir den stelare och stelare och man får börja om igen. Hur eller hur, får hålla mig på backen ett tag framöver och iallafall tömköra unghästen, funderar mer och mer på att skaffa en medryttare faktiskt.
Med varje ny årstids ankomst får i alla fall jag ett sug efter att uppdatera garderoben lite. H & M är som alltid ett säkert kort och jag hoppas att denna sitter som en smäck när den kommer, var slut i min strl i butiken i stan….

Foto HM

…..liksom den här ……..

Foto HM

…..hade jag haft behov av en klänning för sena parytnätter hade den här varit ett klockrent val…..

Foto HM

…..riktigt snygg tycker jag! Om min plånbok hade varit betydligt större och betydligt tjockare hade jag utan tvekan investerat i dessa snyggingar från Mulberry…..

Foto Mulberry
Foto Mulberry

Din sko har en snygg kollektion som heter ”A better choice”, ett bättre val för miljön. I kollektionen ingår tre herrboots och fem damboots i skinn. Skorna är tillverkade av vegetabiliskt garvat skinn, vattenbaserat lim och har naturgummi i sulan……

Foto Din Sko

Ja, hur svårt kan det vara liksom, att hitta lite nya godbitar till höstgarderoben. Det finns ju hur mycket snyggt som helst precis överallt!

Kommentarer är stängda.