Roadtrip och trevligt umgänge

Roadtrip och trevligt umgänge

Förra fredagen gjorde vi en riktig roadtrip till Hufvudstaden tillsammans med beste bror F och hans fru V. Målet var lillebror J och hans sambo A :s nya fina lägenhet mitt i Vasastan. Efter en bra körning hamnade vi till slut mitt i rusningstrafiken och fick sitta i bilkö i två timmar innan vi till slut kom fram. Väl framme gick vi husesyn och fick fantastiskt god mat, sedan spelade vi spel, pratade och umgicks.  Mycket trevligt. Lördagen tillbringades på stan, på kvällen gick vi ut för att äta och besökte Smak Resturangen;

”Pepparrot, saffran, sesam. På Smak på Restaurangen™ väljer du tre, fem eller sju smaker. Alla smaker är i samma storlek, där tre stycken motsvarar en huvudrätt, fem är som förrätt samt huvudrätt, och sju smaker är som en trerättersmeny. Maten kommer från hela världen, ät allt från rådjurswallenbergare till lammtagine. Våra lätta och vegetariska smaker är tydligt markerade i menyn.

Riesling, Pinot noir, Ale. Till varje smak rekommenderar vi passande drycker. Du kan ta in dryckerna som smaker, där du blir serverad ett mindre glas till varje rätt. Passar det bättre, väljer du ett helt glas eller en flaska.”

Mycket trevligt och kan varmt rekommenderas!

Kvällen avslutades på Anglais vid Stureplan. På söndagen promenerade vi en lång runda från Vasastan genom Hagaparken och tillbaka, därefter var det dags att styra kosan mot Småland igen. Tack för en fantastiskt trevlig helg :)

Kommentera