Nyfrissad

Lyckades hitta en frisörtid för färg och slingor vilket var välbehövligt! Ska bli bättre på att boka tid i fortsättningen. Tycker det är så himla jobbigt med denna eviga kyla som råder just nu. Längtar efter sol, vår och ljumma vindar. Tre veckor kvar tills vi åker till Fuerteventura. Ska bli så skönt!

I helgen var det säsongspremiär med Shiraz, min svarta stjärna på tävlingsbanan. Det gick ganska bra. Som min tränare sa, se det som en tidig formstart och ge henne några månader. Det finns potential och det kommer bli bra men hon behöver fortfarande bli starkare. Så rätt!

På söndag är det dags igen, då rider vi två klasser, båda LB. I lördags red vi LB:3 och slutade på sjunde plats med 60,906 %. Framridningen var en katastrof, det har aldrig känts så dåligt och jag fick ingen ordning på någonting. Väl inne på banan lyckades jag ändå hålla ihop det. Stolt över mig och min häst :)

Nu har hon några dagars vila och så blir det ett lättare joggingpass på onsdag, vila på torsdag och så trimmar vi fredag och lördag innan tävling. Twisten och jag var ute på en lång skogsrunda igår, det var så härligt att få galoppera runt i skogen och hon älskar det. Vi kryssade mellan älgar, granar och en och annan skogsmaskin…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master