Nya jobbet med mera…..

Nya jobbet med mera…..

Andra dagen på nya jobbet! Det är långt att köra men samtidigt känner jag att jag för första gången på flera år verkligen satsar på mig själv. Visst är det osäkert med en visstidsanställning igen men man vet aldrig vart det tar vägen…..Äntligen får jag möjlighet att skaffa mig kompetens på det område jag verkligen vill jobba med, HR. Spännande att arbeta i ett stort företag och roligt med så många nya o trevliga människor! Det är långa dagar o lång resväg, ca 1 timme så det blir inte så mycket tid över förutom fred em o helgerna.

Men, igår när det hade kommit snö och var månsken red vi en runda barbacka ner i skogen o det var så fantastiskt fint! Det borde verkligen alla få uppleva! Hästarna vaccinerades förra veckan så därför måste de ta det lite lugnt. Jag tycker dock att det är skönt att hålla igång dem lite smått även under denna julmånad, så snart helgerna är över brukar man vilja komma igång igen om vädret tillåter.

Nästa punkt på min att-göra-lista är att inhandla diverse julklappar, jag har köpt två :) Om jag själv får önska mig något blir det detta……,

Så snälla tomten!

Halsband Efva Attling
Ringar Heirings Possibilities

Och så klart nya gosiga strumpor o ny pyamas, det hör liksom julen till.

Ett svar på ”Nya jobbet med mera…..

  1. Kan absolut vara värt att pendla om man får jobba med det man vill! Och som jag sagt tidigare, de skall vara glada som anställde dig! Du är toppen!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.