Nej, skulle inte tro det

Nej, skulle inte tro det

Tro det eller ej, men ibland är jag en riktig mes som verkligen har svårt att dra gränsen. Det är särskilt svårt när man är på ett jobb och ibland ska svara å frågor som man inte vet ett dugg om, idag råkade jag ut för en sådan sak vilket resulterar merarbete endast för mig själv som sitter med ytterligare en uppgift i knät. Lätt att vara efterklok, nästa gång vet jag åtminstone hur jag ska svara just på den saken, men garanterat dyker det upp nya frågor och jag lär hamna i samma situation igen, det är jag säker på.

Av de två jobb jag sökt har jag fått nej på det ena och det var ju egentligen helt rätt, i ärlighetens namn känner jag mig lättad. Har sökt ännu ett jobb som nog får klassas som ett av de mest eftertraktade inom min bransch i alla fall. Lär inte ha en chans men det är ju klart att man måste söka!

Känns underbart med plusgrader även om det just nu regnar ute. Igår fällde hästarna sina första hår och det är ett säkert vårtecken. Ridbanan är inte i ridskick, jag är rädd om min häst, så det blir vila fram till fredag. I helgen ska vi åka till Göteborg, bo på hotell och gå på Horseshow, ska bli så himla kul!

Trevlig kväll på er :)

Foto lånat på webben

Kommentera