När vännerna har åkt hem

När vännerna har åkt hem

Vilken helg vi har haft! Så roligt! Jag är så glad för mina underbara bröder med respektive. Vi har varit i full gång och igår eftermiddag somnade jag i soffan när alla hade åkt hem. Nöjd och glad och med värme i hjärtat :)

Vi startade lördagen med scones, frukt och chokladmousse, därefter åkte vi till en mindre idrottshall som vi hade hyrt. Barnen med respektive slöt upp så vi var två lag med sex personer i vardera som sedan tampades i en rafflande innebandymatch, himmel vad vi ”slogs” och skrattade, när vi inte orkade längre duschade och bastade vi för att sedan åka tillbaka hem. Vi dukade upp lite smått och gott, rökta musslor, cocktailkapris, oliver, crostinis, ostar, lax, korv…. och skålade i kallt vitt vin. Vi spelade ”Vem i rummet” som gav upphov till båda djupa och mindre djupa diskussioner, ha ha. En god middag bestående av Morbergs Bolognese, färsk pasta, riven parmesan och sallad, musik på väldigt (!) hög nivå, visning av familjevideos och gapskratt över såväl frisyrer som kläder. ja du milde tid. Vi kom överens om att vi ser både yngre och snyggare ut idag!

Grabbarna gick ner och Vera tog fram nålarna, Mickan och jag fick behandling, det var behövligt, stor lyx med en egen kinesolog-equiterapeut-massör kan jag säga. Tusen tack V för att du tar så väl hand om oss. Till slut stängde vi av musiken, slutade dansa och sade godnatt. På morgonen stekte jag pannkakor och fixade frukost, därefter lämnade Patrik och Mickan oss för att åka hem. Vera och jag tog en härlig ridtur medan Fredrik och Mats roade sig med att köra grävmaskin och skogsmaskin, som sagt olika intressen :/ Twisten fick sin första behandling och var oerhört duktig, så nu har jag en helt ny häst, ska försöka komma ihåg alla råd och tips jag fick för att underhålla magiska Veras behandling!

Vi var fullt överens om att vi har attans trevligt på våra möten och till sommaren sluter vi upp i ”Vabbet” och hoppas på yngsta bror och Annas närvaro med, vi saknade er <3

Foto Marie Ellsabeth
Foto Marie Ellsabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth

 

 

Kommentarer är stängda.