När november är här

När november är här

Igår hade vi verkligen fullt upp med att ha höstlov :) Vi åt frukost i flera timmar och sedan räfsade vi löv, jag lagade middag, tände ljus och bakade en gudomlig morotskaka, recept kommer senare. På något sätt känns det ändå rätt ok när det är mörkt nu, det är nästan värre innan mörkret verkligen kommer men samtidigt så kan man ju inte bara gå omkring och gnälla! Det gäller ju att göra det bästa möjliga av situationen, eller hur? Mitt recept är att förgylla varje dag på något sätt, dvs med sådant som du gillar, i kombination med frisk luft och motion blir man piggare jag lovar!

Jag fick min första Glossybox i brevlådan idag, full med fina produkter…

Ser fram mot att prova produkterna! Kanske hittar jag någon ny favorit.

För övrigt så stickar och stickar jag och nu är garnet slut igen så jag var tvungen att fylla på, böckerna i bokhyllan får samsas med garn….

Foto Marie Elisabeth

Imorgon ska jag få hjälp att komma vidare med mina raggsockar, vi ska till kyrkan för minnesstund för mormor, dessförinnan äta middag hos mamma, och skadå passa på att få lite expertishjälp :) Nästa vecka börjar jag en kurs på universitetet, blev så glad att jag kom med, dock ingen fotokurs utan fördjupning inom mitt utbildningsområde vilket känns jättespännande, hoppas på att kunna kombinera med jobb om jag går vidare efter senaste intervjun.

Nu blir det städning här för fullt innan det är dags att lasta hästen för dressyrträning, hoppas på det bästa då vi åker helt på egen hand för första gången…….

Kommentera