När man känner sig stressad men förväntansfull

När man känner sig stressad men förväntansfull

Introduktion på foto- och bildredigeringskursen innebär att jag kommer att ha ”häcken full” framöver…..men eftersom det är något som jag verkligen gillar känns det faktiskt helt ok :)

Jodå, mellangrund, skärningspunkt, gyllene snittet, motljus, texturkontrast, metonym och sådant där småtrevligt, jadå, jag gillar´t!!

Klart man känner lite prestationsångest, som alltid, men hoppas på att det ska gå attans bra. Idag har BFF fått vila, Twisten fick sig dock ett rejält dressyrpass och det känns riktigt lovande. Själv drömmer jag om ny hårfärg, våren, trädgårdsmöbler, sol och rosévin med grill, ja, ja vi har olika intressen här i livet, bara att konstatera! Imorgon är det jag som hoppar på BFF efter fodring, utsläpp av hästar och rastning av hund. Därefter träff med Bri, jobbcoach, och sedan äntligen en tid hos frissan. Som sagt, vi har olika intressen här i livet. Är dessutom så nervös så jag håller på att dö inför svaret jag förhoppningsvis kommer att få imorgon, går jag vidare till rond 4 i rekryteringsprocessen eller ej. Tack och lov har jag ytterligare en intervju inbokad framöver, en av 181 sökanden, inte illa faktiskt.  Here we go again…..

Kommentarer är stängda.