När man har ridförbud och problem med ryggen

Inte så kul just nu. Har jätteont i ryggen, det har eskalerat senaste månaden och till slut fick jag helt enkelt inse att jag inte kan rida alls. Inte ens i skritt. Jag har haft känningar sedan i våras, det blev lite bättre över sommaren men sedan i höstas har det bara blivit värre och värre. Senaste träningen tog jag mig igenom med hjälp av tabletter och det är ju verkligen inte ok. Jag fattar ju det men kör så länge det går och nu går det inte längre. Har varit på vårdcentralen och fått medicin, nästa vecka ska jag till sjukgymnast.

Nåväl, idag kom beskedet att alla tävlingar är inställda till och med juni. Jag har jobbat Shiraz i equibandet och det går galant. Hon är jättefin och mår ju så klart bara bra av att ta det lite lugnare. Nu tar vi det lite lugnt över jul och sedan hoppas jag att jag kan rida igen. Träningen på söndag fick jag ställa in så det känns som att jag har allt tid i världen. Återigen – vad sjutton sysslar folk med som inte har häst ;)

Det har ju varit mycket reor och black friday och allt vad det heter, har köpt ett par nya schabrak men suktar även efter detta till svarta stjärnan…

Schabrak och lindor ruffle, PS och Sweden

Det har ju även kommit ut ett set i rött men det är visst redan slut…..visst är det fint annars!

Schabrak och lindor Ruby, PS of Sweden

Kommentera