När man har lugn tisdag och allsångspremiär

När man har lugn tisdag och allsångspremiär

Fortfarande hemma och tar det lite lugnt, korta stunder vid datorn funkar så det jag måste göra på jobbet kan jag göra hemifrån. Solen skiner för fullt så jag håller mig inne. Trots solglasögon är det för ljust, jag är i alla fall inte lika öm på ögat längre så hoppas, hoppas att det är på tillbakagång. Har varit på vårdcentralen och lämnat prover och på fredag ska jag på återbesök till ögonläkaren.

Igår red jag lite senare på kvällen och det kändes riktigt bra. Ska ge mig ut i eftermiddag rustad i solglasögon och keps för att rida igenom programmen igen. Öva, öva, öva och hoppas att hästen är med mig nu, dvs samarbetsvillig och lyhörd, då löser sig resten som en dans men just nu hänger det faktiskt mest på henne.

Ser fram emot kvällens Allsångspremiär på Skansen. Jag ska grilla lax i paket och sedan sjunga med i varje sång. Våra yngsta ungdomar ska vara med, vi låtsas att vi har sommarlov…….

september Allsång på Skansen program 7 september3

Det ska bli kul med ny programledare och en kvinnlig sådan. Petra var ju grym i Så mycket bättre och har ju gjort mycket bra musik så förväntningarna är faktiskt stora!

Kommentarer är stängda.