När man har haft en härlig ledig lördag!

Skottkärra och spade vid litet land

Sovmorgon, frukost i lugn och ro och en hel, lång, ledig lördag framför mig. Så startade dagen och det var helt underbart! Jag har städat sprungit en runda och ridit båda hästarna. Jag har inte lyckats få ner några frön i landet ännu trots att jag åtminstone lyckats inhandla dem……det jag inte gjort idag gör jag faktiskt i morgon!

Ute blommar häggen och det doftar så starkt så man blir berusad. Snart spricker äppleträden ut i blom och det är så obeskrivligt vackert. Jag red ut Twisten tidigare i kväll, det är en fröjd att vistas i naturen denna tid. Vi var på dressyrträning i torsdags och det var så himla roligt. Jag älskar verkligen att träna. Idag gjorde vi vår läxa fast inet på banan utan i skogen. I morgon blir det ett pass på banan. Jag är så taggad att vara med och tävla om några veckor och övar nitiskt, flitigt och slaviskt på det vi måste förbättra. Ta mig tusan om det inte ska ge resultat!

I morgon ska vi rensa grusgången, kapa och spräcka ved och jag ska försöka få ner fröna i jorden. Än så länge är det bara vitlök och potatis på plats. Nyfiken på vitlöken, det har jag aldrig odlat innan…..

Odla20160505_0032

Kommentera