När man gjort en resa utöver det vanliga på många sätt

Döm om min förvåning när jag vaknade upp till denna utsikt i går morse!  En helt fantastisk utsikt från mitt hotellfönster på Elite i Örnsköldksvik. En årliga personalresan har gått av stapeln och enligt tradition slocknade jag hemma i soffan i stort sett så snart jag kom innanför dörren. Jag har åkt långt och i många olika etapper – Hornaryd-Småland Airport-Bromma-Sundsvall-Kramfors-Ullånger-Ulvön-Örnsköldsvik-Umeå-Arlanda-Stockholm C-Alvesta C-Småland Airport-Hornaryd så jag är faktiskt helt slut ärligt talat! Dock som alltid många roliga minnen och händelser rikare……

Båt från Ulvön

Fina Ulvön där vi smakade surströmming och fick göra yoga….

  


Synd bara att det var mörkt när vi lämnade Ulvön på torsdagkvällen för att åka till Ö-vik, hade gärna sett mer av höga kusten!!

Efter en rafflande stadskamp på fredagen efter konferensen avslutade vi med middag på Restaurang Peter och Linnea i Ö-vik där jag åt något av det godaste på länge till förrätt; Kalixlöjrom med västerbottenost.

Löjrom och Västerbottenost på Restaurnag Peter och Linnea i Ö-vik

Kameran har varit med men jag har knappt använt den, några få bilder blev det i och för sig men jag är för trött för att ladda upp, tur det finns iPhone! Dock har vi inte bara roat oss, det var ett mastigt konferens-pass under hela fredagen med avbrott för lunch inne och kaffe i solen utanför hotellet som låg precis vid vattnet. Stadskampen hade många olika inslag och var jätterolig, uppgifter att lösa på valfritt sätt under två timmar, inga regler fanns utan det lag som lyckades lösa flest uppgifter vann, dock inte vårt lag men väl en hedrande tredjeplats!

Som väl är har vi ju söndag kvar den här veckan att bara få vara hemma och vare ledig på, det behövs…..

Kommentera